Programul Junior Ranger 2023

Created: Monday, 12 June 2023

Junior Ranger 2023 Cover

Administrația Parcului Natural Apuseni (APNA) vă invită la un exercițiu de imaginație și vă încurajează să visați la cum ar fi să fiți Ranger pentru o zi sau două. Dacă în sala de clasă am aflat cum arată zilele unui Ranger în Parcul Natural Apuseni, care sunt responsabilitățile și provocările acestuia în activitățile de teren pe care le desfășoară pentru conservarea biodiversității, acum dorim să vă oferim oportunitatea de a gusta din aceste experiențe alături de noi în cadrul unui Program Junior Ranger.

Despre ce este vorba?
O competiție de motivație, pasiune, dedicare și curiozitate e elevilor care doresc să înțeleagă mai bine cum putem proteja natura și să experimenteze rolul de Ranger în Parcul Natural Apuseni și comunitatea din care fac parte, prin intermediul Programului Junior Ranger.

Elevii care doresc să intre în competiția pentru Programul Junior Ranger, aferent categoriei de vârstă, prin Concursul Fii și tu Junior Ranger, se vor înscrie completând pașii din Regulamentul Junior Ranger 2023 din Parcul Natural Apuseni.