• În Apuseni...
  • Tradiţii...
  • Peştera Urşilor

Activitatea de relații cu publicul la sediul administrației și la centrele de vizitare se va desfășura fără interacțiunea directă a angajaților cu persoanele din afara instituției

La nivelul RNP Romsilva- Administrația Parcului Natural Apuseni R.A. a fost adoptat un set de măsuri ce presupun schimbarea modului de lucru cu publicul, pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul tip de virus COVID - 19.

Astfel, începând cu data de 13.03.2020 și până la încetarea stării de urgență, activitatea de relații cu publicul la instituție se va desfășura fără interacțiunea directă a angajaților cu persoane din afara instituției. În funcție de evoluția situației la nivel național, măsurile pot fi prelungite pentru o perioadă ce va fi stabilită ulterior.

Orice petiție sau documentație în vederea obținerii avizelor se va transmite prin poștă electronică, fax, poștă sau curierat.

Pentru urgențe și informații, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon +40 372 702 242 sau adresa de        e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Parcul Natural Apuseni - Destinaţie Europeană de Excelenţă

 EDEN logo

Prezentare 1 min, Prezentare 3 min

EDEN este acronimul pentru Destinaţie Europeană de Excelenţă, un proiect al Comisiei Europene care promovează modele de dezvoltare a turismului durabil în Uniunea Europeană. Proiectul se bazează pe competiţii naţionale anuale care au ca rezultat selectarea unei „destinaţii de excelenţă” pentru fiecare ţară participantă.

Read more ...

Rezultate examem/concurs angajare specialist în tehnologia informației

Rezultate examen/ concurs organizat de RNP Romsilva – Administraţia Parcului Natural Apuseni R.A. în data de 16.11.2018 pentru ocuparea unui post vacant de SPECIALIST ÎN TEHNOLOGIA INFORMAȚIEI.

Read more ...

Anunț angajare manager de proiect

În data de 19.09.2018 ora 10:00, la sediul RNP Romsilva - Administrația Parcului Natural Apuseni RA din Sudrigiu, nr. 136, comuna Rieni, judetul Bihor, se organizează examen /concurs pentru ocuparea postului de manager proiect. ...

Read more ...

Rezultate examem/concurs consilier juridic

Rezultate examen/ concurs organizat de RNP Romsilva – Administraţia Parcului Natural Apuseni R.A. în data de 16.08.2018 pentru ocuparea unui post vacant de consilier juridic.

Read more ...

Comunicate pentru speologi