Activitatea de relații cu publicul la sediul administrației și la centrele de vizitare se va desfășura fără interacțiunea directă a angajaților cu persoanele din afara instituției

La nivelul RNP Romsilva- Administrația Parcului Natural Apuseni R.A. a fost adoptat un set de măsuri ce presupun schimbarea modului de lucru cu publicul, pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul tip de virus COVID - 19.

Astfel, începând cu data de 13.03.2020 și până la încetarea stării de urgență, activitatea de relații cu publicul la instituție se va desfășura fără interacțiunea directă a angajaților cu persoane din afara instituției. În funcție de evoluția situației la nivel național, măsurile pot fi prelungite pentru o perioadă ce va fi stabilită ulterior.

Orice petiție sau documentație în vederea obținerii avizelor se va transmite prin poștă electronică, fax, poștă sau curierat.

Pentru urgențe și informații, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon +40 372 702 242 sau adresa de        e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Vă mulțumim pentru înțelegere!